De lessen vond ik heel erg waardevol. Er zat een heldere opbouw in de training, alle onderdelen zijn aan bod gekomen. Sharon hebt zo veel kennis en ervaring en dat stroomt door alles heen. Het lijkt wel alsof ze een enorme vergaarbak heeft en alles binnen handbereik qua tips, suggesties, antwoorden. Daarbij blijft ze super rustig en relaxt. Met een big smile en pretogen. En helemaal op haar eigen manier. Ik heb veel geleerd van haar eigen praktijk verhalen. En vooral dat ik het ook op mijn eigen manier mag doen.

Myrtle Vos

De Verademing

“Ik ging de stilte in terwijl ik midden in een verhuizing zat, mijn hoofd vol van een man die net in mijn leven was. Toch lukte het mij om bij mijzelf te komen én in de stilte mijn eigen hart te vinden. Hierbij was Sharon voor mij absoluut een spiegel, een voorbeeld. Tijdens de retraite zag ik een vrouw die in al haar liefdevolle warmte, zorg, aandacht en kwetsbaarheid nog steeds zichzelf was. Hierdoor kon ik mijzelf de toestemming en bevestiging geven om ook mijzelf te zijn.”

Karina Mulder

“Sharon weet keer op keer de essentie te verwoorden zonder dat het blabla wordt. Ik heb meerdere projecten met haar samen mogen werken en dat was elke keer een verademing. Ze is erg tof en funny as hell.”

Gossen Rijkeboer

Westerzwam

Ik vond het contact tijdens de lessen heel prettig. Steeds na een online training voelde ik mij in mijn lijf heel fijn. De energie was heel prettig en daardoor kon ik mij goed ontspannen. Sharon heeft een hele fijne stem om naar te luisteren.

Eunice

“Het was heerlijk om een kijkje te nemen in een compleet andere manier van leven. Waarin leven met respect voor de natuur, de seizoenen, stilte en jezelf voorop staan. En wat fijn om even niets te hoeven: koken, opruimen of afwassen, het werd allemaal voor je gedaan. Sharon zorgde voor heerlijke biologische maaltijden en begeleidde de groep op een professionele manier door de 24 uur stilte. Met hier en daar een leuke en speelse schrijf- of mijmeropdracht. Erg inspirerend.”

Esther Berlie

Silently Happy

“Ik kan iedereen die er even door heen zit, het rustiger aan wil doen en dit thuis niet altijd lukt, aanraden om deel te nemen aan de Verademing. Gewoon als cadeautje voor jezelf. Na 24 uur stilte had ik het gevoel meer uitgerust te zijn dan dat ik normaal na 2 weken vakantie pas ben! Dank je wel Sharon, voor deze geweldige ervaring!”

Sylvia Niemantsverdriet

Keep Moving Forward

“Waar ik in blogs een bruisende en stuiterende Sharon zie, heb ik haar aanwezigheid tijdens de Verstilling als een heel aangename en rustige factor ervaren. De ruimte die ze neerzet is krachtig en zuiver en dat kan heel veel mensen goed doen!”

Nicole Olsthoorn

Your Wild Wisdom

“Sharon straalt een soort rust en vertrouwen uit zonder guru-achtig te worden, heel fijn!”

Megan Leferink

Het contact met Sharon tijdens de training was erg prettig, ik voelde me op mijn gemak bij haar.

Linda

“De Verademing heeft mij gebracht dat ik nu nog steeds regelmatig mijn ipad weg leg met de gedachten; die schermen de hele tijd! Zoek nou gewoon even geen afleiding en wees. Gewoon met de poes op de bank. Zitten. En dan graai ik binnen 5 minuten weer naar dat ding omdat ik ineens inspiratie heb over iets wat ik MOET opzoeken. Een mooie confrontatie dus :)”

Malou ter Horst

Het Groene Kabinet

“Ik heb heel erg genoten van de verademing; de tijd voor mezelf, het niets moeten, het heerlijke eten en de prachtige omgeving. 24 uur qualitytime met jezelf, gewoon doen en genieten! Ik kan niet wachten tot ik terug kan.”

Sharon den Besten

“Sharon heeft een aanstekelijk enthousiasme!”

Eva Flendrie

Eva Flendrie

“Ik heb heel erg genoten van de verademing; de tijd voor mezelf, het niets moeten, het heerlijke eten en de prachtige omgeving. 24 uur qualitytime met jezelf, gewoon doen en genieten! Ik kan niet wachten tot ik terug kan.”

Patty Golsteijn

Patty Golsteijn

“Tijdens de retraite was Sharon ten alle tijde beschikbaar. Ze luisterde naar mijn verhaal op momenten dat ik het wilde vertellen en ontving me met oprechte aandacht en toewijding. Ook de tips die ze gaf waren fijn en bruikbaar. Echt uit het hart!!”

Anniek Verheijen

Mooi Onkruid

“Na bijna vier dagen stilte en volledige aandacht voor mezelf voel ik precies datgene waar ik van tevoren op had gehoopt: intense tevredenheid. De Verstilling was voor mij de perfecte retraite, met voldoende afwisseling, persoonlijke aandacht en heerlijk eten. Sharon heeft de perfecte ingrediënten in huis om jezelf weer terug te vinden.”

Anouk Brinkman

Bureau Brinkman

Ik heb nu praktische handvaten, een soort naslagwerk waar vanuit ik kan starten. De delen waarin werd gesproken over het op je eigen manier mogen doen, waren waardevol voor mij. Niet vergelijken, vanuit jezelf voelen en daaruit handelen. Daarnaast vond ik Sharon erg vriendelijk en positief en reageerde ze altijd snel op vragen die ik had. Ik vond haar openheid heel fijn.

Eva Driessen

Even naar Eva

“Ik heb de 4 dagen stilte als ontzettend fijn ervaren. Veel vrijheid vond ik heerlijk. Mijn lichaam is helemaal tot rust gekomen. De activiteiten waren afwisselend en paste gek genoeg elke dag heel goed bij hoe ik me voelde. Elke dag kon ik weer wat dieper in mezelf voelen. Thuisgekomen heb ik nog echt na kunnen voelen en bij mezelf kunnen blijven. Telkens als ik het druk heb gehad en een moment voor mezelf neem, kijk ik met een glimlach terug naar het weekend. Bedankt voor je vrolijkheid en eigenheid! De 4 dagen waren voor mij heel bijzonder!”

Kim Smeets

Natuurlijk Kim

“Zoals je de 24 uur stilte hebt genoemd klopt ook helemaal, het is echt een verademing, de tijd ging sneller (eigenlijk te snel) dan ik had verwacht en heb alles (tv, laptop, ipad, telefoon en internet) wat normaal om mij heen is niet eens gemist het was eigenlijk wel heel erg lekker om het niet om je heen te hebben :)”

Robert Jan Mulder

“Sharon creëert een fijne toegankelijke sfeer waarin stil zijn opeens heel natuurlijk is.”

Mariette Oostinjen