Een dag in stilte vanuit je eigen huiskamer

Stel je voor, zondagochtend rol je uit je bed, je zet je favoriete kopje thee en maakt je klaar voor een heerlijke dag ontspanning en verstilling…maar in plaats van de trein of auto te pakken, beleef je deze dag in je eigen vertrouwde thuisomgeving.

Vanuit mijn huiskamer begeleid ik jou liefdevol en kundig in de wondere wereld van de stilte en intuitie. Ik nodig je op verschillende manieren uit om naar binnen te keren, zodat je leert contact te maken met alles wat in jou leeft.

Na afloop ontvang je een praktische online gids met tips en handvaten om ruimte/tijd te maken voor stilte in je dagelijkse leven.

Voor wie?

Deze dag is voor jou als je op zoek bent naar (innerlijke) rust, stilte en meer verbinding met je intuïtie en dit graag vanuit de veilige, vertrouwde setting van je eigen huis wil ervaren.

 

Programma

10.00 – 12.30 uur welkom, introductie stilte, begeleide meditatie en yin yogales (online via zoom)

12.30 – 15.30 uur tijd voor lunch, wandeling/bosbad, journaling, meditatie (individueel vanuit huis) Je krijgt voor aanvang tips en inspiratie voor dit deel van de dag.

15.30 – 16.00 uur gezamenlijke meditatie, waarna er ruimte is om te delen, ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

16.30 – 17.00 uur begeleide bodyscan, zodat je heerlijk ontspannen de avond in kunt.

17.00 uur Einde stiltedag

 

Praktisch

De stiltedag is geschikt voor iedereen, je hebt geen ervaring met stilte, meditatie en yoga nodig.

Data: zondag 18 oktober, 15 november en 13 december.
Online via zoom
Deelname is 35,- euro incl btw

Aanmelden doe je door een ticket te kopen –>