Sharon heeft de gave om mensen volledig te laten ontspannen en in contact te brengen met hun eigen hart.

Nanouk

Sharon heeft zo veel kennis en ervaring en dat stroomt door alles heen. Het lijkt wel alsof ze een enorme vergaarbak heeft en alles binnen handbereik qua tips, suggesties, antwoorden. Daarbij blijft ze super rustig en relaxt. Met een big smile en pretogen. En helemaal op haar eigen manier. Ik heb veel geleerd van haar eigen praktijk verhalen. En vooral dat ik het ook op mijn eigen manier mag doen.

Myrtle

Jouw stem is betoverend om naar te luisteren.

Sharon

Ik ging de stilte in terwijl ik midden in een verhuizing zat, mijn hoofd vol van een man die net in mijn leven was. Toch lukte het mij om bij mijzelf te komen én in de stilte mijn eigen hart te vinden. Hierbij was Sharon voor mij absoluut een spiegel, een voorbeeld. Tijdens de retraite zag ik een vrouw die in al haar liefdevolle warmte, zorg, aandacht en kwetsbaarheid nog steeds zichzelf was. Hierdoor kon ik mijzelf de toestemming en bevestiging geven om ook mijzelf te zijn.

Karina

Sharon weet keer op keer de essentie te verwoorden zonder dat het blabla wordt. Ik heb meerdere projecten met haar samen mogen werken en dat was elke keer een verademing. Ze is erg tof en funny as hell.

Gossen

Sharon is eerlijk, open en geeft oprechte en liefdevolle aandacht. Haar kracht is dat ze zichzelf is, kwetsbaar en sterk tegelijk. Daarmee nodigt ze anderen uit hetzelfde te doen.

Monique

Sharon straalt een soort rust en vertrouwen uit zonder guru-achtig te worden, heel fijn!

Megan

Sharon zoekt de stilte en brengt die in het leven van anderen. Maar belangrijker nog; in haar ondernemerschap blijft ze ontzettend dicht bij zichzelf. Bij elke stap die ze zet voelt ze of dit is wat echt goed voelt voor haar en daardoor ook voor anderen. Zo zie ik hoe het ook kan.
Ook leer ik dat spiritualiteit met een nuchter kantje gewoon kan en mag en dat voelt goed. Alleen maar liefde voor Sharon.

Lyssa

Tijdens de retraite was Sharon ten alle tijde beschikbaar. Ze luisterde naar mijn verhaal op momenten dat ik het wilde vertellen en ontving me met oprechte aandacht en toewijding. Ook de tips die ze gaf waren fijn en bruikbaar. Echt uit het hart.

Anniek

Sharon heeft een aanstekelijk enthousiasme!

Eva

Zonder telefoon en zonder praten. Een verademing en ook zo mooi dat het zo snel went. Een beetje terug ga je dan naar kind zijn, door er gewoon te zijn. Het was een heerlijk weekend met fijne mensen, liefdevol begeleid door Sharon. 

Jolan

Na bijna vier dagen stilte en volledige aandacht voor mezelf voel ik precies datgene waar ik van tevoren op had gehoopt: intense tevredenheid. De Verstilling was voor mij de perfecte retraite, met voldoende afwisseling, persoonlijke aandacht en heerlijk eten. Sharon heeft de perfecte ingrediënten in huis om jezelf weer terug te vinden.

Anouk

Sharon creëert een fijne toegankelijke sfeer waarin stil zijn heel natuurlijk is.

Mariëtte