Een heisessie is als een zaklamp die het licht schijnt op iets waar je mee zit of een vraag over hebt. Ik help je er meer helderheid over te krijgen. Dit doe ik door met aandacht bij jou te zijn, te luisteren en af en toe een vraag te stellen, met het volle vertrouwen dat alle antwoorden die je nodig hebt al aanwezig zijn in jou!

We maken een wandeling op de Posbank, een prachtig natuurgebied met bos en hei. Halverwege staan we letterlijk stil en doen we een fijne begeleide meditatie zodat je echt helemaal kan zakken in het hier en nu. Het laatste deel van de wandeling lopen we in stilte.

Elke keer weer gebeuren er kleine wondertjes tijdens een heisessie. De combinatie van gesprek, zakken in meditatie, stilte en de draagkracht van de prachtige natuur kan enorm helend, inspirerend en verzachtend werken.

We sluiten de wandeling af met een kopje thee bij het Posbank Paviljoen en kijken samen of er nog belangrijke dingen gezegd moeten worden.
Een paar dagen na de heisessie stuur ik je een persoonlijke mail met tips en inspiratie, speciaal toegespitst op de onderwerpen die aan bod zijn gekomen.

Interesse in een heisessie? De kosten zijn 125 euro inclusief btw, de totale duur is ongeveer 2 uur.
Heisessies vinden plaats op de Posbank in de buurt van Arnhem.

Heisessies vinden plaats op dinsdag of donderdag, je kunt hieronder zelf je voorkeursdatum opgeven. 

Kom je met OV? Dan kan ik je om 9.30 uur van station Arnhem Presikhaaf oppikken en rijden we samen naar de Posbank.

Vul het formulier hieronder in als je een heisessie wil doen. Ik stuur je binnen 24 uur via email een bevestiging met factuur.

“Het was heel fijn om op pad te gaan met ‘De Stiltemaker’. Ik zat met een behoorlijk vol hoofd. Midden in een verhuizing en had een paar belangrijke beslissingen te nemen. Wat ik vooral graag wilde was een gevoel van rust en ruimte in mijn hoofd. De rust ontstond al tijdens de wandeling. Sharon heeft echt stilte gemaakt! Maar ook na de wandeling heb ik nog gebruik gemaakt van Sharons tips.

Door juist momenten van rust en ontspanning in te bouwen in een drukke verhuisperiode ben ik stressvrij verhuisd en herinner ik me van die periode vooral de fijne ontspanningsmomenten!”

Suus Venings