1-op-1 heisessie

Heb je het gevoel dat je in cirkeltjes ronddraait, sta je voor een belangrijke keuze in je leven of heb je gewoon even geen idee wat je met jezelf aanmoet? Ik nodig je uit samen met mij naar buiten te gaan, op adem te komen en te zijn. Op de hei en in het bos verleg je de aandacht van hoofd (en gedachten) naar de rest van jou (want er is zoveel meer, echt!) Don’t worry daar helpen de natuur en ik je bij :)

Aandacht, echt luisteren, de kracht van de natuur, stil staan en ademen

Elke keer gebeuren er weer kleine wondertjes. De combinatie van gesprek, zakken in meditatie, stilte en de draagkracht van de prachtige natuur kan enorm helend, inspirerend en verzachtend werken.

Praktisch

Een heisessie kost 175 euro (incl btw, thee met iets lekkers en een pdf met tips & inspiratie na afloop)

Heisessies vinden plaats op maandag, dinsdag of donderdag van 10.00 tot ongeveer 12.00 uur en vinden plaats op de Posbank in de buurt van Arnhem. Je kunt hieronder zelf je voorkeursdatum opgeven.

 

Kom je met OV? Dan kan ik je van station Arnhem Presikhaaf oppikken en rijden we samen naar de Posbank.

Vul het formulier hieronder in. Ik stuur je binnen 24 uur via email een bevestiging met factuur.

Heb je nog een vraag? Neem gerust contact met me op. 

“Het was heel fijn om op pad te gaan met ‘De Stiltemaker’. Ik zat met een behoorlijk vol hoofd. Midden in een verhuizing en had een paar belangrijke beslissingen te nemen. Wat ik vooral graag wilde was een gevoel van rust en ruimte in mijn hoofd. De rust ontstond al tijdens de wandeling. Sharon heeft echt stilte gemaakt! Maar ook na de wandeling heb ik nog gebruik gemaakt van Sharons tips.

Door juist momenten van rust en ontspanning in te bouwen in een drukke verhuisperiode ben ik stressvrij verhuisd en herinner ik me van die periode vooral de fijne ontspanningsmomenten!”

Suus Venings