De Verademing – Een dag in stilte voor jezelf

Na een dag in stilte staat alles weer op scherp.

Je voelt, ziet, ruikt en proeft helder.

Je kunt de stilte horen. 

Na een dag in stilte kun je beter naar je gevoel luisteren en maak je keuzes die goed zijn voor jou.

Je gedachten zijn minder fel en veroordelend.

Je wordt zachter voor jezelf. 

In een wereld waarin je constant afgeleid wordt, is het de uitdaging om tijd te maken om naar binnen te keren en te voelen wat er in jou leeft.

Verzachten

 

Tijdens de Verademing is er alle tijd voor jou. Je hoeft met niemand rekening te houden, je hoeft voor niemand te zorgen en niet bereikbaar te zijn voor de buitenwereld. Deze dag is voor jou.

Ik help je door middel van eenvoudige yin yoga, meditatie en ademhalings-oefeningen je herriehoofd te kalmeren waardoor je makkelijker in contact kunt komen met wat er in jou leeft. Door de aandacht voor jezelf kun je verzachten en word je milder voor jezelf.

Verstillen

 

Het grootste deel van de dag praten we niet met elkaar en zijn we samen stil. Je gaat merken dat er een ander soort contact ontstaat, je hoeft niks met de ander maar je voelt je toch verbonden.

Door de stilte buiten je en de uitnodiging om naar binnen te keren op verschillende momenten gedurende de dag, ga je de stilte horen en ervaren in jezelf. Dan ontstaat er ruimte voor helderheid, inzichten en inspiratie. Misschien krijg je wel antwoord op een vraag waar je al langere tijd mee zit.

 

 

Verbinden

 

In de stilte verbind je je met je lijf, je zintuigen en de natuur. De natuur heeft een helende en verbindende werking op verschillende niveau’s in je systeem; fysiek, mentaal en energetisch.

Je verbind je opnieuw met jezelf, met je verlangens en behoeftes. Aan het einde van de dag ga je opgeladen naar huis met praktische tips & trics die je in je dagelijkse leven kunt inzetten om de stilte in jezelf te ervaren en te voeden. Zie deze dag als een liefdevolle reminder voor jezelf.

 

En wie ben ik?

Mijn naam is Sharon, ik ben 40 jaar en woon samen met mijn lief Laurens en onze zoon Melle in een oud klooster in Arnhem.

Ik hou van de stilte en ik geloof in een wereld waarin je stil mag zijn, het niet allemaal hoeft te weten en mag voelen wat er gevoeld wil worden. I practice what I preach, elke dag opnieuw (met vallen en opstaan, want ik ben ook maar een mens :) )

Met heel veel liefde en aandacht begeleidde ik al ruim 50 verschillende retraites en stiltedagen in de afgelopen 7 jaar. 

Hier lees je meer over mij.

En hieronder nog wat reacties van deelnemers die je voorgingen.

De Verademing heeft mij gebracht dat ik nu nog steeds regelmatig mijn ipad weg leg met de gedachten; die schermen de hele tijd! Zoek nou gewoon even geen afleiding en wees. Gewoon met de poes op de bank. Zitten. En dan graai ik binnen 5 minuten weer naar dat ding omdat ik ineens inspiratie heb over iets wat ik MOET opzoeken. Een mooie confrontatie dus :)
Malou ter Horst

Het groene kabinet

Ik heb heel erg genoten van de verademing; de tijd voor mezelf, het niets moeten, het heerlijke eten en de prachtige omgeving. Qualitytime met jezelf, gewoon doen en genieten! Ik kan niet wachten tot ik terug kan.

Sharon den Besten

Sharon creëert een fijne toegankelijke sfeer waarin stil zijn opeens heel natuurlijk is.
Mariette Oostinjen

Programma

Na een korte introductie en warm welkom gaan we samen de stilte in. We beginnen de dag met heerlijke yinyoga sessie en een begeleide meditatie, waardoor je langzaam zakt in je lijf en in de stilte.

Na de lunch nemen we een ‘bad’ in het bos en op de hei en nodig ik je uit om je te verbinden met de natuur in en om je heen. 

Tussendoor is er veel ruimte voor heerlijk niksen, uit het raam staren, journaling en met jezelf dwalen over het prachtige terrein van de Hoorneboeg.

We sluiten de dag in stilte af met een yoga nidra sessie, om vervolgens met taart (uiteraard :) ) kort je ervaringen uit te wisselen. Om 17.00 uur ga je ontspannen en opgeladen naar huis, met een stukje herontdekte stilte in jezelf. 

 

 

Praktisch

Datum en tijd: De stiltedag vindt plaats op zondag 23 augustus van 10.00 tot 17.00 uur.

Locatie: De Hoorneboeg, een prachtige plek aan de hei in Hilversum (ook prima te bereiken met OV en stukje OV fiets)

Prijs: 135 euro  – Kom je met z’n twee dan betaal je ieder 125 euro. 

Inclusief: 

– Verstillend programma.

– Ontspannen en opladen op een prachtige plek in de natuur.

– Overheerlijke verse vega lunch, snacks, bio fruit en kruidenthee.

– 100% offline; geen telefoon, laptops, ipad, e-reader en andere schermen, maar heerlijk bij jezelf.

– Liefdevolle begeleiding van mij. Als je tijdens de dag bijvoorbeeld merkt dat je heel erg in je hoofd blijft zitten, als je vragen hebt of enkel een arm om je heen wil, ik ben er voor je. Ook na de stiltedag mag je altijd contact met me opnemen.

– Een maand gratis toegang tot de Stiltemakerij (september).

 

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met me op.

Je bent welkom!

Aanmelden voor de Verademing