In een wereld waarin we constant afgeleid worden, is het de uitdaging om tijd te maken voor bezinning en om naar binnen te keren. Voor een creatief leven, een leven met plezier, verbinding en betekenis, is het noodzakelijk regelmatig stil te zijn en niets te doen. 

Welkom bij je zelf

 

Heb je zoveel herrie in je hoofd dat je niet weet naar welke stem je nou moet luisteren? Voel je van alles maar heb je geen idee wat je er precies mee moet? En vraag je je ook weleens vaak af wie jij eigenlijk bent in die wirwar van gedachtes en gevoelens? 

 Het antwoord is heel dichtbij.

Stop met zoeken, wees stil, keer naar binnen en maak contact met de wijsheid die in jou leeft.

Wat kun je verwachten tijdens de Verademing?

Verzachten

 

Tijdens de Verademing is er alle tijd voor jou. Je hoeft met niemand rekening te houden, je hoeft voor niemand te zorgen en niet bereikbaar te zijn voor de buitenwereld. Deze dag is voor jou.

Ik help je door middel van eenvoudige yin yoga, meditatie en ademhalings-oefeningen je herriehoofd te kalmeren waardoor je makkelijker in contact kunt komen met wat er in jou leeft. Door de aandacht voor jezelf kun je verzachten en word je milder voor jezelf.

Verstillen

 

Het grootste deel van de dag praten we niet met elkaar en zijn we samen stil. Je gaat merken dat er een ander soort contact ontstaat, je hoeft niks met de ander maar je voelt je toch verbonden.

Door de stilte buiten je en de uitnodiging om naar binnen te keren op verschillende momenten gedurende de dag, ga je de stilte horen en ervaren in jezelf. Dan ontstaat er ruimte voor helderheid, inzichten en inspiratie. Misschien krijg je wel antwoord op een vraag waar je al langere tijd mee zit.

 

 

Verbinden

 

In de stilte verbind je je met je lijf, je zintuigen en de natuur. De natuur heeft een helende en verbindende werking op verschillende niveau’s in je systeem; fysiek, mentaal en energetisch.

Je verbind je opnieuw met jezelf, met je verlangens en behoeftes. Aan het einde van de dag ga je opgeladen naar huis met praktische tips & trics die je in je dagelijkse leven kunt inzetten om de stilte in jezelf te ervaren en te voeden. Zie deze dag als een liefdevolle reminder voor jezelf.

Het resultaat na een dag offline en in stilte?

 

Na een dag in stilte staat alles weer op scherp. Je voelt, ziet, ruikt en proeft helder. Je kunt de stilte horen. Je zult merken dat je makkelijker keuzes kunt maken die goed zijn voor jou, dat je beter naar je gevoel kunt luisteren en je gedachten zullen minder fel en veroordelend zijn. Je wordt zachter voor jezelf. Lees ook de ervaringen van anderen.

 

En wie ben ik?

Mijn naam is Sharon, ik ben 39 jaar en woon samen met mijn lief Laurens en onze zoon Melle in een oud klooster in Arnhem.

Ik hou van de stilte en ik geloof in een wereld waarin je stil mag zijn, het niet allemaal hoeft te weten en mag voelen wat er gevoeld wil worden. I practice what I preach, elke dag opnieuw (met vallen en opstaan, want ik ben ook maar een mens :) )

Met heel veel liefde en aandacht begeleidde ik al ruim 50 verschillende retraites en stiltedagen in de afgelopen 6 jaar. 

Hier lees je meer over mij. 

En hieronder nog wat reacties van deelnemers die je voorgingen.

De Verademing heeft mij gebracht dat ik nu nog steeds regelmatig mijn ipad weg leg met de gedachten; die schermen de hele tijd! Zoek nou gewoon even geen afleiding en wees. Gewoon met de poes op de bank. Zitten. En dan graai ik binnen 5 minuten weer naar dat ding omdat ik ineens inspiratie heb over iets wat ik MOET opzoeken. Een mooie confrontatie dus :) Malou ter Horst

Het groene kabinet

Ik heb heel erg genoten van de verademing; de tijd voor mezelf, het niets moeten, het heerlijke eten en de prachtige omgeving. 24 uur qualitytime met jezelf, gewoon doen en genieten! Ik kan niet wachten tot ik terug kan. Sharon den Besten

Sharon creëert een fijne toegankelijke sfeer waarin stil zijn opeens heel natuurlijk is. Mariette Oostinjen

 

Praktisch

Datum en tijd: De stiltedag vindt plaats op zondag 27 oktober van 10.30 tot 17.00 uur.

Locatie: De Buurtsteeg, een prachtig boshuis in Maarn, goed bereikbaar met auto en OV.

Prijs: 125 euro  – Kom je met z’n twee dan betaal je ieder 115 euro. 

 

 

 De Verademing is inclusief…

 

  •  Eenvoudig, optioneel programma

We beginnen de dag gezamenlijk met een korte heldere workshop over de kracht van stilte in jezelf. De rest van de dag zijn we stil, mag je heerlijk niksen, uit het raam staren en doelloos (!) voor je uitkijken, dat is al een Verademing op zich. Er zijn wel een aantal programma-onderdelen waaronder heerlijke yin yoga, een schrijfopdracht, korte begeleide meditaties en wandelen in het bos, maar alles is optioneel.

  • Ontspannen en opladen op een prachtige plek in de natuur, met houtkachel en fijne huiselijke sfeer.

 

  • Overheerlijke plantaardige lunch, snacks, bio fruit en kruidenthee

 

  • 100% offline; geen telefoon, laptops, ipad, e-reader en andere schermen, maar heerlijk bij jezelf.

 

  • En uiteraard liefdevolle begeleiding van mij. Als je tijdens de dag bijvoorbeeld merkt dat je heel erg in je hoofd blijft zitten, als je vragen hebt of enkel een arm om je heen wil, ik ben er voor je. Ook na de stiltedag mag je altijd contact met me opnemen.

 

Doe je mee? Je bent van harte welkom! Meld je hieronder aan.

 

 Heb je nog een vraag? Neem even contact met me op, dan help ik je verder.

 

Aanmelden voor de Verademing