Ben je op zoek naar meer bewustzijn over bepaalde gebieden in je leven?

 

Er zijn verschillende manieren waarop ik je kan helpen en begeleiding kan bieden. Hieronder lees je er meer over. Wil je meer weten over mij en mijn werkwijze? Lees hier verder

Oh ja, ik werk graag met en in de stilte, maar hou ook van woorden, dus wees gerust :)

 

Solo retraite ~ in het bos

Tijdens deze solo retraite word je onder liefdevolle begeleiding van Sharon of Iris en vanuit de zachte bedding van de stilte op verschillende manieren uitgenodigd om de reis naar binnen te maken, naar het voelen en Zijn. Zonder afleiding van werk, gezin, telefoon en to-do lijstjes, maar alleen met jezelf op een prachtige plek in de natuur. Eindelijk de tijd om echt te voelen wat er in jou wil ontwaken.

Datum op aanvraag – Lees verder…

Retraites en stiltedagen 

Op het mooie centrum De Hoorneboeg aan de Hilversumse hei begeleid ik regelmatig stiltedagen en 3 daagse retraites. De praktische organisatie is in handen van de Hoorneboeg. Als je op de foto hiernaast klikt word je doorgelinkt naar hun website voor meer informatie en aanmelden.

Eerstvolgende stiltedagen
2 oktober 2022

Eerstvolgende retraites
9-11 september en 11-13 november 2022

Individueel traject

De innerlijke beweging

start wanneer jij wil –  traject met persoonlijke begeleiding

Drieluik Ontwaken –

online cursus

Je innerlijke doel is te ontwaken. Zo eenvoudig is het. Je hebt dat doel gemeen met alle andere mensen op de planeet- omdat dit het doel van de mensheid is. 

Eckhart Tolle

Start binnenkort  

Lees verder…

Bijscholing Stilte

In september 2022 geef ik een twee daagse bijscholing werken met Stilte. Je leert alles over hoe je stilte in kunt zetten in je werk als bijvoorbeeld coach of yogaleraar. O.a. holding space, het begeleiden van meditaties, de kunst van het diep luisteren, maar ook praktische tips, werkvormen in de natuur en rituelen zullen aan bod komen.

De bijscholing vindt plaats in Almen, nabij Zutphen.

Meld je onderaan deze pagina aan voor de nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Gratis

Via het platform Quodari deel ik graag inzichten, inspiratie, tips en oefeningen met je. En mijn vage shit ABC! Nog in ontwikkeling, dus een klein beetje geduld :)

Op soundcloud kun je diverse meditaties en visualisaties beluisteren die ik voor je heb ingesproken.

Ook geef ik af en toe gratis online yinyoga lessen of een live/online meetup. In mijn nieuwsbrief hou ik je op de hoogte. Je schrijft je er hieronder voor in.