ONTWAKEN IN JEZELF

Solo retraite van twee dagen aan de rand van het bos in Almen

 

Wanneer ben je voor het laatst alleen geweest? En wanneer heb je tijd en ruimte gemaakt voor Jezelf en voor alles wat er in jou leeft?

We zijn zo gewend geraakt om de hele dag door in standje ‘denken en doen’ te leven, maar het ware LEVEN, waarin jij echt helemaal aanwezig bent, vindt plaats vanuit voelen en Zijn. Van daaruit maak jij heldere keuzes, voed jij jezelf en draag je zorg voor jezelf en jouw omgeving.

Tijdens deze solo retraite word je onder liefdevolle begeleiding van Sharon of Iris en vanuit de zachte bedding van de stilte op verschillende manieren uitgenodigd om de reis naar binnen te maken, naar het voelen en Zijn. Zonder afleiding van werk, gezin, telefoon en to-do lijstjes, maar alleen met jezelf op een prachtige plek in de natuur. Eindelijk de tijd om echt te voelen wat er in jou wil ontwaken.

 

Sessie

Tijdens je retraite ontvang je een speciaal op jou afgestemde sessie van Sharon of Iris. Beiden hebben een lichaamsgerichte benadering en helpen je de aandacht te verleggen van de drukte in je hoofd, naar de wijsheid van je lijf. Zij hebben ieder hun eigen unieke werkwijze, hieronder kun je er meer over lezen. Mocht je het lastig vinden om een keuze te maken, dan denken we graag even met je mee.

 

Wat je kunt verwachten

– Een gevoel van thuiskomen bij jezelf
– Meer helderheid over welke richting op te gaan of welke keuze te maken
– Een algeheel gevoel van ontspanning en rust
– Je innerlijke stem beter verstaan
– Meer liefde voelen voor jezelf
– Je creativiteit (her) ontdekken

Sessie met Sharon

Ik werk vanuit mijn innerlijke stilte met de natuur als muze. In een sessie gaan we samen op pad, naar buiten en naar binnen. Ik creëer ruimte voor wat er in jou gezien en gevoeld wil worden, waardoor je je bewustzijn vergroot over alles wat er in jou leeft. Dan kom je terug naar jouw kern, jouw innerlijke weten, thuis bij jezelf.

Sessie met Iris

Het lichaam staat centraal in de sessies die ik geef. Ik ben gespecialiseerd in Ancient massage (een van oorsprong Indiaase vorm van massage, gebaseerd op de verschillende uitgangshoudingen van de yoga) en ik behaal bijzondere resultaten met een set authentiek Tibetaanse klankschalen die ik gebruik tijdens klankschaalmassages.

Praktisch

Wanneer

We prikken in overleg een geschikte datum voor je retraite. Aanvang kan elke dag van de week.

Inbegrepen

– Verblijf van 2 dagen en een nacht in verwarmde pipowagen grenzend aan het bos, met basisvoorzieningen
– Persoonlijke intake inclusief klankschaalmeditatie bij aanvang
– Sessie van 90 minuten door Sharon of Iris
– Alle maaltijden (lunch en diner op
dag 1, ontbijt en lunch op dag 2), koffie/thee, fruit en snacks
– Meditaties en visualisaties die je kunt luisteren wanneer je wilt tijdens je verblijf
– Een begeleide reflectie aan het einde van je retraite

Kosten

390 euro (Aanbetaling van 260 euro, de rest contant bij aanvang te voldoen, deelname is bevestigd op het moment dat aanbetaling binnen is.)

Een week voor aanvang ontvang je een uitgebreide mail met praktische informatie en tips over hoe je je het beste kunt voorbereiden op de retraite.

Annulering

Kosteloos tot 2 weken voor aanvang. Tot 1 week voor aanvang kan kosteloos de datum worden gewijzigd, bij ziekte binnen 48 uur van aankomst wordt er 50% van de aanbetaling in rekening gebracht.

Aanmelden of meer informatie

Wil je je aanmelden voor een solo retraite? Laat hiernaast je gegevens achter dan belt Iris of Sharon je om even kennis te maken en een datum te prikken. Mocht je al weten met wie je een sessie wil, dan kun je dat in het formulier aangeven. Zo niet, geen probleem, dan stemmen we dat tijdens ons telefoongesprek af.

Ben je nieuwsgierig en wil je weten of deze retraite echt iets voor je is? Laat ook dan je gegevens achter, zodat we even kunnen bellen. We beloven dat we eerlijk met je mee zullen kijken of deze retraite nu passend is voor jou.