Mag ik jou zachtjes wakker maken?

 

Het klinkt een beetje als een foute openingszin, maar ik meen het wel. Ik geloof dat we hier op aarde zijn om wakker te worden uit de droom. De droom (of nachtmerrie?) van wie we denken te zijn en wat we denken te moeten doen. Oftewel ik geloof dat we hier zijn om ons te herinneren wie en wat we werkelijk zijn. Het is er namelijk al, diep in ieder van ons aanwezig, dat innerlijke Weten (met een hoofdletter W). Ik nodig je uit op een ontdekkingsreis naar de wereld in jou, om te ontwaken op een zachte, liefdevolle en soms een beetje confronterende wijze (maar zonder emmers koud water). Doe je mee? Je bent welkom!

Luik 1. Bewustzijn

Bewustzijn is de basis van ontwaken, maar wat is het nou concreet en hoe werkt het precies? Met -in kleine stukjes verdeelde- kennis (in Jip en Janneke taal :) en praktische oefeningen ga ik je alles leren over bewustzijn. Die oefeningen zijn heel belangrijk, want bewustzijn is juist niet iets wat je met je mind kan begrijpen, bewustzijn wil ervaren worden. Dus dat gaan we doen!

Luik 2. Zelfonderzoek

De volgende stap is zelfonderzoek. Eigenlijk is het wat er automatisch gebeurt als je je bezig gaat houden met bewustzijn. Je gaat naar binnen om -letterlijk- te ontdekken wat en wie er in jou leeft. Soms confronterend, soms hilarisch (echt geloof me). In dit proces is het zo belangrijk om een open en liefdevolle houding aan te nemen. Na de cursus beschik je over de juiste vaardigheid om aan zelfonderzoek te doen.

Luik 3. Zielsmissie

“Leuk dat bewustzijn en zelfonderzoek, maar wat is het nut als ik geen idee heb wat ik hier te doen heb? En heel eerlijk? Soms wil ik hier eigenlijk helemaal niet zijn” 

Herkenbaar? Dit zijn mijn eigen woorden, oftewel I hear you! Maar het goede nieuws is dat hoe meer bewustzijn je over jezelf en het leven ontwikkelt, hoe duidelijker het wordt waarom jij hier bent en wat je hier te doen hebt. (En ja het is 100% de bedoeling dat jij hier bent!)

Na de cursus

 

Eerlijk is eerlijk, alleen door erover te lezen ga je niet ontwaken. Dan blijf je eeuwig (zelfhulp)boeken lezen. Juist in het dagelijkse leven, door steeds weer opnieuw het onderzoek met je zelf aan te gaan, vanuit zachtheid en liefde ga je verandering waarnemen.

Je bewustzijn vergroot, waardoor je meer gaat leven, echt gaat leven. Je hebt tools voor zelfonderzoek in handen die je levenslang kunt gebruiken (want spoileralert: ontwaken stopt nooit) en je hebt helderheid over waarom je in godsnaam op deze planeet bent.

Maar ook zul je waarschijnlijk wat meer gaan lachen (om jezelf) en plezier, verbinding en liefde met en voor jezelf en de wereld om je heen gaan ervaren. Fijne bijkomstigheid.

Praktisch

Je kunt binnenkort starten met deze cursus. Schrijf je in de voor nieuwsbrief als je op de hoogte gehouden wilt worden.

De lessen worden op verschillende manieren aangeboden; video, audio, tekst en werkbladen.

Je volgt de cursus in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt. Je kunt altijd vragen stellen via email of in de cursusomgeving onder elke les.

Aanmelden doe je door onderstaand formulier in te vullen, je ontvangt dan een mail met betalingsinformatie.

Heb je nog vragen? Leuk! Mail me even, ik beantwoord ze graag.

Liefs Sharon

 

Je innerlijke doel is te ontwaken. Zo eenvoudig is het. Je hebt dat doel gemeen met alle andere mensen op de planeet- omdat dit het doel van de mensheid is.

 

– Eckhart Tolle

Ik doe mee! (of heb een vraag)

9 + 1 =