Ben je eigenlijk altijd ergens anders met je aandacht, maar nooit echt hier?

Voel je je soms eenzaam en heb je een verlangen naar meer verbinding met jezelf, maar ook met de mensen om je heen?

Ben je regelmatig overwhelmed door alles wat je denkt en voelt?

Lijkt het alsof je een wandelend hoofd bent en voel je weinig verbinding met de rest van je lijf?

De stilte in jezelf

 

De prikkelende wereld buiten je en de constante gedachtenstroom in je, kunnen je een enorm overweldigend gevoel geven en de vraag opwekken wie jij nou werkelijk bent in deze kakofonie van herrie. 

Het is nu misschien nog moeilijk te geloven, maar ergens tussen al die gedachten en gevoelens in jou is het stil. Zodra je meer tijd en ruimte maakt voor de stilte in jezelf, wordt het een plek, een innerlijke safe space, waar je naar toe kunt gaan als je dat nodig hebt. Waarvan je weet: hoe chaotisch mijn leven/de wereld ook is, ik kan altijd contact maken met de stilte in mijzelf en de stilte wijst mij de weg.

Wat kun je verwachten?

 

Ontdek de stilte in jezelf”  is een individueel traject.
In 6 weken neem ik je aan de hand mee op reis naar binnen, naar jezelf.

Door middel van een drie individuele sessies, drie online modules, op maat gemaakte oefeningen, begeleide meditaties (die je kunt luisteren wanneer jij wilt) en veel persoonlijk contact.

In dit traject

  • Ontdek je de kracht van stilte is en hoe je daar contact mee maakt
  • Vergroot je je intuïtie waardoor je makkelijker keuzes kunt maken die jou werkelijk dienen
  • Word je je bewust van je innerlijke dialogen en wat ze je proberen te vertellen
  • Ga je je actief verbinden met je lijf en wat je voelt van binnen
  • Leer je hoe je goed voor jezelf kunt zorgen, op jouw manier
  • Krijg je praktische tools om meer rust en stilte in je leven te creëren

INDIVIDUELE SESSIES

SESSIE 1 {DE STILTE IN JOU}

Samen gaan we op ontdekkingsreis naar de stilte in jou. We staan stil bij je verlangens en wensen voor dit traject en onderzoeken op liefdevolle wijze waar de herrie in je hoofd vandaan komt. Deze sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Arnhem (dichtbij station) en duurt 2,5 uur.

SESSIE 2 {VERZACHTEND & VERSTILLEND BOSBAD}

In het bos laat ik je ervaren wat de helende kracht van de natuur voor jou kan betekenen. We nemen een heerlijk bosbad en zijn een deel van de tijd samen in stilte. ook is er ruimte voor gesprek en reflectie. Na afloop ben je opgeladen met nieuwe energie en ervaar je een heerlijke rust en ruimte in jezelf. Deze sessie vindt in het bos plaats ergens tussen Arnhem en Utrecht (spreken we samen af). Duur 2,5 uur.

SESSIE 3 {IN VERBINDING MET JEZELF}

In de afsluitende sessie kijken we samen terug op de afgelopen weken en beantwoord ik vragen die je nog hebt. Ook kijken we vooruit om te zien wat er nog nodig is om de stilte in jezelf te blijven voeden. Deze sessie vindt plaats in mijn praktijkruimte in Arnhem (dichtbij station) en duurt 2,5 uur.

* Ik werk intuitief, dat wil zeggen dat ik in het moment voel wat nodig is en welke tools ik gebruik. Ik werk met yinyoga, yoga nidra, ademhalings- en meditatieoefeningen, de natuur, systemisch werk en voice dialogue. 

DE ONLINE MODULES

MODULE 1 {VERSTILLING}
Over:

+ Het belang van innerlijke stilte en hoe je het vindt.
+ Hoe je op een duurzame manier om kunt gaan met overweldigende gedachten en gevoelens.
+ Je innerlijke criticus en wat je kunt doen om deze herrieschopper te temperen.

MODULE 2 {VERZACHTING} 
Over:

+ Waarom zelfliefde essentieel is en hoe je dat in jezelf ontwikkelt en inzet in je dagelijkse leven.
+ Praktische tools om je zenuwstelsel te kalmeren.
+ Je kwetsbare innerlijke kind en wat je kunt doen om goed voor haar te zorgen.

 

MODULE 3 {VERBINDING} 
Over:

+ Hoe je in verbinding blijft met jezelf in de soms/vaak chaotische buitenwereld.
+ Hoe je alle ikken in jezelf beter leert kennen (en dus jezelf).
+ Rust, ritme en rituelen; creëer je eigen toolkit om de stilte in jezelf te blijven voeden.

Praktische informatie

De investering voor dit traject is 580 euro inclusief BTW.
–>Drie individuele sessies van 2,5 uur, waarvan 2 in Arnhem en één in het bos.
–> Drie online modules inclusief werkbladen, meditaties en visualisatie.
–> Tussen de modules en individuele sessies door kun je me altijd mailen of bellen als je een vraag hebt of even je hart wil luchten. I’m your personal spaceholder :)
 
De data voor de individuele sessies plan je via mijn online agenda in. Zodra je het vragenformulier dat ik je toestuur hebt ingevuld en de factuur hebt betaald, ontvang je daarvoor een link. Ook ontvang je dan de eerste online module.

Dit is geen online cursus die je even tussendoor doet en waar je (eerlijk is eerlijk) eigenlijk niet heel veel van opsteekt. Dit is een op maat gemaakt traject, speciaal voor jou.

Wil je op innerlijke reis en de stilte in jezelf ontdekken? Meld je hieronder aan of plan eerst een gratis kennismakingsgesprek, ik kijk er naar uit je te spreken.

Hi ik ben Sharon!

Ik ben niet voor niets Stiltemaker geworden :)
Mijn behoefte aan rust en stilte in mijzelf was zo groot dat ik er mijn beroep van heb gemaakt. Alles wat ik aanbied komt voort uit mijn eigen behoeftes en verlangens en heb ik zelf, voordat ik het met de rest van de wereld deel, ervaren en doorleefd.

Naast diverse opleidingen en cursussen op het gebied van bewustwording en persoonlijke ontwikkeling, heb ik in de afgelopen jaren zo’n 50 retraites en stiltedagen georganiseerd en begeleid en mezelf ontwikkeld tot bedreven Stiltemaker en begeleider bij persoonlijke ontwikkeling en bewustwording

Lees hier meer over mij

Wat anderen zeggen

Nanouk Hildebrand

Vertrouwen, aandacht, veiligheid en aandachtig luisteren. Als startende ondernemer en vooral als mens, vind ik de gesprekken met Sharon inspirerend en beweegt ze mij elke keer weer in de juiste richting. 
Sharon deelt ook haar eigen ervaringen en haar levenspad is herkenbaar voor mij en die herkenning gun ik iedereen die zo nu en dan een stapje in de goede richting nodig heeft. 

Lyssa Lietar

Ik ken deze prachtvrouw nog niet heel erg lang, maar in die korte tijd heeft ook zij mijn leven veranderd. Sharon zoekt de stilte en brengt die in het leven van anderen. Ze blijft ontzettend dicht bij zichzelf. Bij elke stap die ze zet voelt ze of dit is wat echt goed voelt voor haar en daardoor ook voor anderen. Zo zie ik hoe het ook kan.
Ook leer ik dat spiritualiteit met een nuchter kantje gewoon kan en mag en dat voelt goed. Alleen maar liefde voor Sharon.

 

Myrtle - De Verademing

Sharon heeft zo veel kennis en ervaring en dat stroomt door alles heen. Het lijkt wel alsof ze een enorme vergaarbak heeft en alles binnen handbereik qua tips, suggesties, antwoorden. Daarbij blijft ze super rustig en relaxt. Met een big smile en pretogen. En helemaal op haar eigen manier. Ik heb veel geleerd van haar eigen praktijk verhalen. En vooral dat ik het ook op mijn eigen manier mag doen.

Anouk Brinkman

Sharon heeft de perfecte ingrediënten in huis om jezelf weer terug te vinden.

Caren - Praktijk voor Rust

De stiltedag bij Sharon was echt genieten. Haar liefdevolle en kalme aanwezigheid stelt je meteen op je gemak en zorgt voor een fijne sfeer. Ze geeft je helemaal de ruimte om je eigen tempo te volgen. En hoe vaak is die ruimte er nou?

Karina

“Ik ging de stilte in terwijl ik midden in een verhuizing zat, mijn hoofd vol van een man die net in mijn leven was. Toch lukte het mij om bij mijzelf te komen én in de stilte mijn eigen hart te vinden. Hierbij was Sharon voor mij absoluut een spiegel, een voorbeeld. Tijdens de retraite zag ik een vrouw die in al haar liefdevolle warmte, zorg, aandacht en kwetsbaarheid nog steeds zichzelf was. Hierdoor kon ik mijzelf de toestemming en bevestiging geven om ook mijzelf te zijn.”

Veelgestelde vragen

Is dit traject geschikt voor mij?

Dit traject is geschikt voor jou als je:

–> jezelf herkent in bovenstaande teksten en er klaar voor bent de kracht van stilte in jezelf te ontdekken.

–> nieuwsgierig bent naar jezelf en open staat om jezelf (verder) te ontwikkelen.

–> in staat bent om verantwoordelijkheid te nemen voor je eigen proces.

Twijfel je? Ik denk en voel graag even met je mee en zal het eerlijk zeggen als ik het idee heb dat dit traject niet geschikt voor je is. Neem contact met me op.

Heb je ernstige psychische klachten, dan raad ik je aan om hulp te zoeken bij een therapeut (dat ben ik niet).

Heb ik ervaring met yoga en meditatie nodig?

Nee zeker niet, de oefeningen zijn op maat gemaakt, dus helemaal geschikt voor jouw niveau.

Wanneer vinden de individuele sessies plaats?

De individuele sessies plannen we gezamenlijk. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag en vrijdag. Komen deze dagen niet uit? We vinden samen een geschikt moment!

Ben ik hier veel tijd aan kwijt?

Er bestaat, helaas, geen shortcut naar rust en stilte in je hoofd en lijf, alleen door actief te oefenen ga je dat in jezelf ontwikkelen. Hoeveel tijd je daaraan besteed is helemaal aan jou.

Buiten de individuele sessies om kun je in je eigen tijd de online modules volgen, geen haast! De meeste oefeningen die je van me krijgt kun je direct implementeren in je dagelijkse leven, dus waarschijnlijk hou je uiteindelijk zelfs tijd over :)

Wat doet een Stiltemaker?

Als Stiltemaker begeleid ik mensen intuïtief bij het proces van bewustwording. Dat doe ik door (samen) stil te zijn, te luisteren naar wat er gezegd (en niet gezegd) wordt en het stellen van vragen die uitnodigen tot zelfreflectie. Door middel van verstillende yinyoga, ademhalingsoefeningen, begeleide meditatie en systemisch werk creëer ik ruimte voor wat er in jou gezien en gevoeld wil worden.

Hier lees je meer over mij en mijn werkwijze.

Wat is een bosbad?

Geen zorgen, we gaan niet letterlijk in bad ;-) Bosbaden is een term voor het met rust en aandacht aanwezig zijn in het bos en je laten voeden door de energie van de natuur. 

Ik doe graag mee, maar kan ik in twee delen betalen?
Ja hoor dat kan, laat het me weten in het aanmeldformulier.
Kan ik ook een losse sessie bij je boeken?

Jazeker!

Hier lees je er meer over.

Ik heb nog een vraag

Ik beantwoord je vragen graag! Vul dit formulier in dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.