Mini Retraite ~ zakken in de yin

 

Elke derde zondag van de maand, rond nieuwe maan, organiseer ik een mini retraite met een lange yin yoga les, tussendoor ruimte om stil te staan bij je intenties voor de komende tijd en afsluitend een heerlijke yoga nidra (een soort uitgebreide bodyscan/begeleide meditatie). Na deze ochtend ga je opgeladen en met een opgefriste verbinding met jezelf naar huis.

 

Eerstvolgende edities 

Zondag 22 januari 2023 van 10 tot 13 uur
Zondag 19 februari 2023 van 10 tot 13 uur VOL
Zondag 19 maart 2023 van 10 tot 13 uur

35,00 euro incl thee en iets lekkers

Aanmelden?
Klik op de datum om je aan te melden via momoyoga (heel eenvoudig!).

Voor wie?
Iedereen die behoefte heeft aan stilte, reflectie, rust en ontspanning. Je hebt geen ervaring met yoga of meditatie nodig.

Waar?
Deze mini retraite vindt plaats in De Boschhoek, een hele fijne ruimte in Almen (nabij Zutphen), met uitkijk op het groen.

Een aantal dagen voor aanvang stuur ik je nog een mail met praktische informatie.

Heb je nog een vraag? Neem gerust contact met me op.

Wie ben ik?

Ik ben Sharon, 42 jaar en woon met mijn vriend en onze zoon in Almen. Vanuit de Stiltemaker neem ik al meer dan 10 jaar mensen mee op ontdekkingstocht in de stilte. Hier lees je meer over mij.

Misschien is de drempel voor een hele dag in stilte, of een weekend, nog een beetje te hoog, maar heb je wel behoefte aan en ben je nieuwsgierig naar de stilte en yin energie.

Tijdens deze mini retraite heb je een heerlijk lange ochtend helemaal de tijd voor jezelf. Ruimte om naar binnen te keren, te ontspannen en op te laden.

Wees welkom!