Lichtcirkel

Lieve mooie ziel,

Soms heb je dat, een ingeving, waarvan je hart gaat jubelen…maar over 15 minuten moet je naar je cranio sacraal afspraak en je hebt de nieuwsbrief waar deze link in stond al verstuurd. Tsja :)

Dus even in het kort, maar heel binnenkort meer!

Ik weet dat we met velen zijn hier op aarde, met als doel ons licht verspreiden in de wereld. Licht dat alle levende wezens, inclusief de aarde zelf, zo nodig hebben.

Maar het is a bumpy road en poe soms ook wel heel eenzaam. Laten we elkaar opzoeken, online of in het echt. Laten we ons meer verbinden met elkaar, zodat we kracht, energie en inspiratie kunnen putten uit dat wat ons verbindt. Laten we er samen voor zorgen dat we ons meer en meer gaan thuisvoelen hier op aarde, zodat ons licht nog harder kan gaan schijnen. 

De vorm heb ik nog niet concreet, maar de intentie is er. Mocht je op de hoogte gehouden willen worden, laat hieronder je gegevens achter, dan spreek ik je snel.

Ik zie jou, je bent niet alleen!

 

p.s. mocht je dit lezen en denken, waar heeft ze het in godsnaam over? No worries, niet iedereen hoeft alles te begrijpen (gelukkig maar). Er is nog veel meer te ontdekken op deze website :)

Contact Form lichtcirkel (#7)