Heb je behoefte aan een dagelijks moment voor jezelf? Om op te laden of juist te ont-laden? Om inspiratie op te doen of te zakken in je lijf?

Ga je wel eens zitten op een kussentje voor een meditatie, maar word je daar vooral erg onrustig van? (en ga je dan heel veel nadenken?)

Een begeleide meditatie kan dan goed helpen. Je hoeft het niet zelf te bedenken, maar volgt gewoon een stem die je liefdevol uitnodigt om contact te maken met jezelf. En het fijne van deze begeleide meditatie is: hij is speciaal voor jou gemaakt door De Stiltemaker (that’s me), afgestemd op jouw behoefte en wensen. Je kunt de meditatie downloaden en luisteren waar en wanneer je maar wil.
Je hebt geen ervaring nodig met mediteren, het enige dat je hoeft te doen is een rustig plekje opzoeken waar je niet gestoord wordt en je over te geven aan wat er gezegd wordt.

Gun jezelf een dagelijks of wekelijks kwartier volledige aandacht voor jezelf, je lijf en hart zullen je dankbaar zijn :)

 

Hoe werkt het?

Een op maat gemaakte meditatie kost 15 euro. Vul het formulier hieronder in. Denk er niet teveel over na, schrijf gewoon op wat er als eerste in je opkomt, vertrouw op je gevoel. Je ontvangt dezelfde dag een factuur met een IDEAL-link. Na betaling ga ik direct aan de slag en stuur je zo snel mogelijk een mp3 bestand via email met jouw persoonlijke meditatie.

Als je de meditatie ontvangen hebt, kun je deze downloaden en beluisteren waar en wanneer je maar wil. Ideaal! Ik raad je aan de meditatie in ieder geval één keer per week te doen en vooral als je veel stress en weinig tijd hebt. Dat is hét ideale moment voor een meditatie :) (Bovendien duurt de meditatie niet langer dan 15 minuten, dus is prima te doen, ook als je retedruk bent)

Aanmeldformulier Meditatie op maat

13 + 5 =